Адреса:
Христо Смирненски бр.37/1-6
Скопје
1000
Македонија
Мобилен:
+38978377791
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 logo konceptmama

 newsletter banner subscribe