Наши партнери се општествено одговорни компании со кои заеднички работиме на подобрување на општествените услови и олеснување на животот на граѓаните во доменот на нашето делување, со кои ја делиме нашата визија и развиваме континуирана соработка и развој.

 

Виолета DOUBLE CARE пелени
LOGO VIOLETA
FB Baner
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Геномикс Скопје
GenomiksLogoTransparent
 panoramaLogo pomala 

Еуролинк осигурување АД Скопје

 

Еуролинк осигурување АД Скопје е компанија, фомирана во 2002 и работи во сегментот на неживотното осигурување во Р. Македонија.  

Нашата мисија: http://www.eurolink.com.mk/page_content_detail.asp?ID=1&dID=2

LOGO EUROLINK2

Лидерската позиција во иновативноста е искучително важна и нераскинливо инкорпорирана во секоја пора од Друштвото.

Бизнис компонентата јакне од година во година со спроведување на стратегија која е исклучиво насочена кон едукација на населението и компаниите за бенефитите и вредноста на осигурителните решенија.

Тоа го овозможуваме преку продуктите за индивидуални лица за заштита на домот, семејството и здравјето додека за правните субјекти заштита на нивната инвестиција и труд преку осигурителни пакети за нивниот бизнис и вработените.

Преку Програмата за лојалност, континуирано се понудуваат квалитетни пакети на ризици по атрактивни цени, со цел да се создаде потреба и да се согледа значењето на нашата понуда за секој граѓанин односно бизнис во државата. Компанијата е насочена секој да добие шанса за најсоодветно осигурително решение а со тоа да генерираме позитивни чувства од процесите и нашите вработени.

Дополнително, во согласност со оваа стратегија, Еуролинк работи на градење и усовршување на продажна сила која треба да ја одрази советодавната компонента во својата работа и да работи на откривање и решавање на проблемите на луѓето преку решенијата кои ги нудиме.

Развој и пазарни успеси: http://www.eurolink.com.mk/page_content_detail.asp?ID=1&dID=3

Покрај бизнис компонентата, Еуролинк од самите почетоци преку донаторски активности го олеснува и подобрува живеењето на луѓето, а од пред 6 години, реализира активности во делот  на корпоративната општествена одговорност, со наслов “Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности” која претставува  потенцијален извор на иновативност и свежи идеи кои се наша компетативна предност а истовремено претставуваат и  инвестиција во општеството во кое работиме и живееме.

Општествена одговорност: http://www.eurolink.com.mk/page_content.asp?ID=2&fID=2 и на нашиот Фејсбук профил: www.facebook.com/eurolinkmk

Еуролинк осигурување е компанија која се наоѓа на втората позиција на пазарот за неживотно осигурување. Имаме големи амбиции а воедно и квалитетни човечки ресурси да ги оствариме зададените плановите.

LOGO EUROLINK2

 

 

 

 

 

 

URIAGE линија за нега на бебе од првиот ден 

 

LOGO URIAGE pms532C                                                                              

 

Slika kolekcija                   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Eurolink Semejno 300x250px Google

 

 Babytol baner

 

 

  

ikonka

newsletter archive icon 2


Активностите на организацијата Лулка и на Платформата за поддршка на родители на предвреме родени деца ПремНова се одвиваат со поддршка и во соработка со Европската фондација за грижа на новородени (European Foundation for Care of Newborn Infants). EFCNI е првата паневропска организација која ги застапува интересите на предвремено родените деца и нивните родители.

 

Умбрела

 logo konceptmama